Behavazódtunk...



A birkák mindenesetre nagyon élvezik.Na nem a havat,hanem a bála lucernát,amit ebből az alkalomból kaptak.Ők most hófesztivált tartanak.Állnak a terített asztal körül,tömik a fejüket és némelyikük még az asztal tetején is táncol...csak karszalagot elfelejtettünk nekik a bejáratnál osztogatni.....

A madáretetőnk pedig zsúfolásig megtelt.Madárkáink olyanok,mintha egy új gyorsétterem nyitásánál tülekednének.Olyan szép is az,amikor nem azon töröd a fejed egy januári szombat délelőttön(pedig nem ártana),hogy lejárt-e a mosógép,kifut-e a leves,hanem ottfelejted magad az ablak előtt.Bújod a madárhatározót,és a világ egyik központi kérdésének érzed,hogy vajon az egymástól alig megkülönböztethető barátcinege vagy a kormosfejű cinege jár hozzánk menzára.(mi az előbbire szavaztunk).Vagy amikor zsibbadó kézzel tartod a fényképezőgépet,hogy a csuszkát megörökítsd.Szép a tél.Most már érzem.




posted under |

2 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Ugye szép a tél? Jó megállni egy kicsit...
Nagyon tetszenek a képek a terített asztalokról és a vendégseregletről. További jó kukkolást és telelést!

Holdgyöngy írta...

Én meg ráirigyeltem a madaraidra. Nálunk az anyjuk rákapatta a Mózsikat a madarakra, sajnos. Szerintem az első birkás fotó is jó, tényleg ünnepelnek!

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

rendszeres olvasóim

Népszerű bejegyzések


Recent Comments