Döbbenet és gyász

Eltérve eddigi írásaimtól,most egy személyes történetet szeretnék megosztani veletek.Párom régi kedves ismerőse váratlanul meghalt karácsonykor 51 évesen.Hátrahagyta 3 lányát, feleségét,akik nem tudtak felocsúdni,olyan hirtelen történt.
Tegnap reggel szén-monoxid mérgezésben meghalt a feleség 49 évesen,a 3 lány kórházba került,a nagyobbik életveszélyes állapotban van.Teljesen letaglózott  a hír minket.Csak szerettem volna ,ha Ti is ,mint Én is elgondolkodunk rajta,hogy mi is a PROBLÉMA az életünkben? Nem a hó,az időjárás,de még csak nem is a gazdasági válság....
Biztos,hogy ez a házaspár is tele volt tervekkel,tennivalókkal,mindennapi örömökkel és küzdelmekkel,mint TE vagy ÉN ,és nem tudták volna elképzelni,hogy velük ilyesmi megtörténhet.Bármelyikünkkel megtörténhet.Csak azt szeretném kérni,hogy ne halogassatok semmit,amit szeretnétek megtenni az életben.És itt nem világmegváltó gondolatokra gondolok,hanem csak egy telefonhívásra,ölelésre,mosolyra.Ők sem gondolták,hogy nem lesz holnap..............




posted under |

3 megjegyzés:

Csipkerózsa írta...

Sajnálom.:-( Borzasztó volt olvasni, belegondolni, milyen kevés kell ahhoz, hogy darabokra hulljon egy család, örökre megváltozzon gyerekeink élete.
Az elmúlt hetekben két olyan könyv akadt a kezemben, amiket már régóta kerülgettem, de valami miatt nem kezdtem olvasni őket. Mindkettő arról szól, hogy éljünk meg minden napot, ne felejtsük el elmondani a számunkra fontos embereknek, mennyire fontosak nekünk. Két különböző életet mutatnak be, de a lényeg ugyanaz: ki kell használnunk az időt, amit kaptunk.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a hírt, még akkor is, ha nagyon szomorú. Mert talán kicsit felráz bennünket, mindannyiunkat.

Csillagos írta...

Ez...rettenetes. Nem bírok mást írni... Kérlek, írd meg, mi lett a lányokkal...

Lizi írta...

Bordány falu honlapján van egy közlemény,amiben megköszönik az eddigi összefogást és adományokat.A lányok állapota javult.Megadták a számlaszámukat,ahová várják az adományokat a Németh család (???????) megsegítésére.

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

rendszeres olvasóim

Népszerű bejegyzések


Recent Comments